Nya Golvjouren Micael Bergholm AB

Hej igen mina fina och underbara läsare och varmt välkomna tillbaka till ännu ett inlägg här på bloggen! Jag har sett att en hel del har haft frågor och funderingar kring det här med golvläggare i Södermalm med omnejd, och jag tänkte därför att jag skulle skriva ett inlägg om just detta. Nya Golvjouren Micael Bergholm AB är ett företag som jag och min sambo valde att vända oss till nu för ett tag sedan, och som jag verkligen kände att jag blev nöjd med. Jag och min sambo har under ett helt år letat efter en golvläggare som vi känner att vi kan lita på, men tyvärr har vi stött på en hel del företag som vi inte känt varit seriösa eller pålitliga, vilket har varit synd. Jag är därför otroligt glad och tacksam över att vi hittat just Nya Golvjouren Micael Bergholm AB, då detta företag verkligen har kunnat hjälpa oss med det som vi behöver. Personalen hos Nya Golvjouren Micael Bergholm AB är helt otroliga, och de förstod genast sig på mina egna förutsättningar, behov och önskemål, vilket var så skönt för oss. Vi kände verkligen att vi kunde slappna av och känna och trygga och säkra med vårt val av företag, mycket tack vare den fantastiska kundservicen som Nya Golvjouren Micael Bergholm AB arbetade med. De satte verkligen oss som kunde i fokus, och arbetade hela tiden med kvalitet och noggrannhet för att kunna göra oss så nöjda som det bara skulle gå.

Vi kände oss dessutom väldigt trygga då det märktes att personalen bar på mycket erfarenhet och kunskap inom det här med golvläggning. Jag och min sambo är så otroligt imponerade över det fina resultatet som Nya Golvjouren Micael Bergholm AB gav oss, det blev verkligen precis så som vi ville ha det. Jag vill varmt rekommendera Nya Golvjouren Micael Bergholm AB till er läsare som befinner er på Kungsholmen, Södermalm eller Täby med omnejd.